Acne

Acne behandelingen

Een 100% zelfverzekerd spiegelbeeld

85% van de jongeren in de pubertijd en ook veel dertigers hebben last van acne: mee-eters, puistjes, rode bultjes en ontstekingen op de nek, schouders, rug of in het gezicht. Deze onzuiverheden zorgen voor pijnlijke klachten, maar vooral voor een gevoel van onzekerheid. Met de professionele acne behandelingen én begeleiding van Skin Care Company voorkom je onnodige huidschade en littekenvorming.

SPECIALISATIES_kenmerken

De kenmerken en behandeling van acne

Een onzuivere huid wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van mee-eters (comedonen) of kleine witte onderhuidse talgbultjes (white heads) op de huid. Bij acne zijn de talgkliertjes chronisch ontstoken en treffen we kleine puistjes tot grote verheven ontstekingen aan op de huid. In tegenstelling tot wat meestal gedacht wordt, is de onzuivere huid vaak vochtarm en droog.

Oorzaken van acne of een onzuivere huid:

Bij acne produceren de talgklieren door hormonale veranderingen meer talg. Deze onderhuidse talgophopingen verstoppen de uitvoergangen en kunnen door verschillende oorzaken gaan ontsteken. De belangrijkste oorzaken van acne zijn:

• Hormonale veranderingen
• Bacteriële infecties
• Verstoorde darmflora
• Stress
• Voeding
• Erfelijke belasting

Behandeling van acne

Wanneer acne niet of onjuist behandeld wordt kan er blijvende schade ontstaan in de vorm van littekens. Daarom is een juiste én consequente verzorging ontzettend belangrijk voor het behandelen van acne. Salonbehandelingen zijn noodzakelijk voor het professioneel reinigen van de huid en ook de thuisverzorging is essentieel om nieuwe uitbraken en infecties te voorkomen.

Bij de salonbehandelingen van Skin Care Company ligt het accent op:

ICON_acne_dieptereiniging_goud
ICON_acne_peeling_goud
ICON_acne_salonmasker_goud

Acne behandelingen van Skin Care Company

Om vast te stellen wat de oorzaak van de acne is, vindt er vóór de behandeling een uitgebreid intakegesprek plaats. We bespreken samen jouw leef- en eetgewoonten en het huidige verzorgingsritueel van jouw huid. Daarnaast maken we diverse foto’s van je huid zodat we de uitgangssituatie en de toekomstige veranderingen kunnen vergelijken. Vervolgens wordt er een passend advies opgesteld over de behandelfrequentie in de salon, de juiste thuisverzorging en eventuele aanvulling van voedingssupplementen.

Vergoeding van acne behandelingen

Onze acne specialisatie is geregistreerd bij de ANBOS, een erkende vakvereniging van schoonheidsspecialisten. Afhankelijk van de voorwaarden in de aanvullende zorgverzekering worden de behandelingen vergoed door jouw zorgverzekeraar.
Let wel op: de vergoeding kan per zorgverzekeraar verschillen en is polis afhankelijk.

De juiste huidverzorging is essentieel voor een zichtbaar resultaat

Ook al is onze werkwijze bewezen effectief, het blijft onmogelijk om met één salonbehandeling af te rekenen met acne. Deze huidaandoening verloopt meestal grillig met ups en downs. Uiteraard coachen wij jou in dit proces.

De sleutel tot een mooie, gezonde huid is motivatie, discipline en doelgerichte huidverzorging. Daar helpen wij je graag bij.

Ben jij er klaar voor om dit avontuur met ons aan te gaan?
Wacht dan niet langer en boek een acne behandeling bij Skin Care Company.