Cosmetique Totale

Cosmetique Totale

Hoogwaardige huidtherapie

Veilig en effectief ontharen is maatwerk. Daarom worden al onze laserbehandelingen uitsluitend uitgevoerd door een HBO-opgeleide en deskundige huidtherapeute van Cosmetique Totale, een landelijke organisatie met hoge kwaliteitseisen, de allernieuwste apparatuur en een unieke werkwijze. Naast laserontharing is onze huidtherapeute óók gespecialiseerd in IPL/laserbehandelingen van andere huidaandoeningen.

LOGO_cosmetique

Huidtherapeute van Cosmetique Totale

De huidtherapeute van Cosmetique Totale versterkt het team van Skin Care Company. Iedere twee weken is zij aanwezig voor het uitvoeren van laserbehandelingen en IPL-technieken, die voldoen aan de hoge eisen van Cosmetique Totale. Je bent bij de huidtherapeute van Cosmetique Totale in zeer ervaren en vertrouwde handen.

Wat is Cosmetique Totale?

Cosmetique Totale is een zelfstandige organisatie van huidtherapeuten die op meer dan 200 locaties in Nederland werken. Zij zijn gespecialiseerd in hoogwaardige medische behandelmethoden voor definitieve ontharing, het verwijderen van tatoeages, acne, littekens, kalknagels, pigmentvlekken, couperose, huidverjonging en huidverbetering. Alle huidtherapeuten hebben de opleiding HBO Huidtherapie voltooid en zijn lid van Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH).

Gecertificeerde huidtechnieken

Als het gaat om jouw huid is niets zo belangrijk als veiligheid en effectiviteit. Cosmetique Totale werkt alléén met hoogwaardige medische apparaten en producten waarvan het resultaat wetenschappelijk is bewezen. Alle lasers hebben het CE- en FDA-certificaat op de apparatuur.

Vergoedingen van Cosmetique Totale

Ben je aanvullend verzekerd? Dan komen de meeste Cosmetique Totale-behandelingen voor het gezicht in aanmerking voor een vergoeding door je zorgverzekeraar. De hoogte van de vergoeding hangt af van je polis en kan verschillen per zorgverzekeraar. Neem daarom contact op met je verzekeraar en plan direct je eerste gesprek in met onze specialiste.

Maak een vrijblijvende eerste afspraak

Boek direct een intakegesprek en ontdek wat Cosmetique Totale voor jouw huid(aandoening) kan betekenen. Onze specialiste staat je graag te woord tijdens een eerste adviesgesprek, voorafgaand aan de behandeling(en). Het intakegesprek is helemaal gratis, dus waarom langer wachten?