Peelings

Huidpeelings

De perfecte anti-aging methode

Fijne lijntjes, grove poriën, puistjes, pigmentvlekjes of een vale huid: soms heeft de huid nét dat beetje extra aandacht nodig om van deze klachten af te komen. Met de juiste peelings is jouw huid in staat om op natuurlijke wijze te vernieuwen en te herstellen. Boek een professionele peeling bij Skin Care Company en met ondersteuning van de juiste verzorgingsproducten thuis, is jouw huid binnen no-time weer in topconditie.

SPECIALISATIES_peeling_celvernieuwing

Doffe en verstopte huid

Vroeg of laat krijgt vrijwel iedereen ermee te maken: grove poriën, fijne lijntjes, pigmentvlekken of een vale huidskleur. Dode huidcellen blijven langer op het huidoppervlak kleven wat resulteert in een doffe uitstraling. Ook bij acne klachten speelt de stapeling van dode huidcellen een cruciale rol: de huid verstopt en er ontstaan ontstekingen.

Celvernieuwing door (fruitzuur)peeling

Een (fruitzuur)peeling zorgt voor vernieuwing van de huid en maakt de huid gladder en gezonder. Bij de behandeling van de verschillende huidcondities zetten wij diverse peelings in voor het beste resultaat. Door de krachtige werking van deze verschillende peelings worden de dode huidcellen losgeweekt. Hierdoor gaat de huid zich actief vernieuwen; soms geleidelijk, soms snel. Het resultaat is een gladde gezonde huid met een egale kleur. (Fruitzuur)peelings zijn krachtig en effectief bij de behandeling van acne, ongewenste pigmentatie en bij huidveroudering.

Peelings om de huid te stimuleren

Wil je jouw huid een extra boost geven? Dan adviseren wij het Skin Care Company Peeling Program. De gevolgen van één van deze krachtige peeling zijn direct zichtbaar:

• Stimuleert huidvernieuwing
• 
Werkstoffen uit producten worden beter opgenomen
• Lost dode huidcellen op en verfijnt de huidstructuur
• Verbetert de natuurlijke vochtbalans van de huid
• Is effectief bij acne
• Bevordert de doorbloeding
 • Werkt krachtig bij pigmentvlekken en zwangerschapsmasker

Gespecialiseerd in peelings

De Peel Your Cosmedix Skin biedt diverse peelings in oplopende intensiteit.
De Peel Your LOOkX Skin biedt een LOOkX-Signature peeling met een mix van fruitzuren en vitamine C.

Bovenstaande peelings bieden wij ook in kuurvorm aan.

Geef je huid de oppepper die het verdient met een peeling van Skin Care Company. Wij kijken graag naar je huid om een passend advies te geven over de juiste behandelingen en huidverzorging.
Kom langs bij onze salon in Zutphen óf neem direct contact met ons op.