Skin Care Bootcamp

Skin Care Bootcamp

De Skin Care Bootcamp is een intensieve kuurbehandeling voor zichtbaar resultaat op korte termijn.

In 6 tot 8 weken wordt de huid volledig gereinigd, hersteld én verbeterd. De unieke kuur van Skin Care Company pakt in een korte tijd huidproblemen en -irritaties aan bij de bron. Je merkt al na één week het verschil. In combinatie met een juiste thuisverzorgings routine zal het resultaat langer zichtbaar zijn.

Bootcamp kuurbehandelingen kunnen alleen via het contactformulier of per WhatsApp geboekt worden.

Skin Care Bootcamp Fit

Deze intensieve bindweefselmassagekuur zorgt in 6 tot 8 weken voor een voel- en zichtbaar verbeterde huid qua huidstevigheid, contourverbetering en doorbloeding

6 behandelingen á 45 min.

Prijs: € 350,00 (met intensief sheetmasker bij de laatste behandeling)

Skin Care Bootcamp Smooth

Tijdens deze kuur van enkele LOOkX Signature Peeling Treatments verfijnen de huidporiën en verbeterd de huiddoorbloeding. De mix van fruitzuren in combinatie met vitamine C resulteert in een gladdere huidstructuur.

3 behandelingen á 75 min.

Prijs: € 255,00

Skin Care Bootcamp Bright

Boek de Skin Care Bootcamp Bright en geef je huid dé sublieme anti-aging oppepper. Deze kuur combineert drie bindweefselmassages met twee intensieve LOOkX Signature Peeling Treatments, die je huid in zes tot acht weken transformeren op alle fronten. Het resultaat? Een stralende, gezonde huid en een lach wanneer je in de spiegel kijkt.

5 behandelingen (3 behandelingen á 45 min. en 2 behandelingen á 75 min.)

Prijs: € 350,00

Bij de Bootcamp kuurbehandeling ontvang je 10% van het volledige kuurbedrag om te besteden aan een huidverbeterend product van COSMEDIX of LOOkX Skincare.