Skin Care Bootcamp

Skin Care Bootcamp

De Skin Care Bootcamp is een intensieve kuurbehandeling voor zichtbaar resultaat op korte termijn.

In 6 tot 8 weken wordt de huid volledig gereinigd, hersteld én verbeterd. De unieke kuur van Skin Care Company pakt in een korte tijd huidproblemen en -irritaties aan bij de bron. Je merkt al na één week het verschil dat lang zal aanhouden.

Bootcamp kuurbehandelingen kunnen alleen via het contactformulier of per telefoon geboekt worden.

Skin Care Bootcamp Fit

Deze intensieve bindweefselmassagekuur zorgt in 6 tot 8 weken voor een voel- en zichtbaar verbeterde huid qua huidstevigheid, contourverbetering en doorbloeding

6 behandelingen á 45 min.

Prijs: € 300,00

Skin Care Bootcamp Smooth

Tijdens deze kuur van fruitzuurpeelings verfijnen de huidporiën en verandert de huiddoorbloeding. Het resultaat is een gladdere huidstructuur. Bij huidtypes met acne is er een direct zichtbare vermindering van ontstekingen en verstoppingen.

4 behandelingen á 45 min.

Prijs: € 240,00

Skin Care Bootcamp Bright

Boek de Skin Care Bootcamp Bright en geef je huid dé sublieme anti-aging oppepper. De kuur combineert 3 bindweefselmassages met drie intensieve fruitzuurpeelings, die je huid in 6 tot 8 weken transformeren op alle fronten. Het resultaat? Een stralende, gezonde huid en een lach wanneer je in de spiegel kijkt.

6 behandelingen á 45 min.

Prijs: € 330,00

Bij de Bootcamp kuurbehandeling ontvang je 15% van het volledige bedrag om te besteden aan huidverbeterende producten of voedingssupplementen.