Specialisaties

LOW_specialisatie_header3

Huidverbeterende specialisaties

Specialisaties gericht op verschillende huidproblematieken

Onze specialisaties

Er zijn diverse manieren om de conditie van je huid te verbeteren. Bij specifieke huidwensen zijn gespecialiseerde behandelingen nodig voor het verkrijgen van zichtbaar resultaat. Huidaandoeningen vragen met name om een gespecialiseerde aanpak of op maat gemaakt verzorgingsadvies.
Daarom helpen wij je graag bij het vinden van de juiste behandeling.

Wanneer je jouw huid (weer) wilt laten stralen kun je bij ons terecht voor de volgende specialisaties:

SPECIALISATIES_acne

Acne behandelingen

Acne is een veelvoorkomend, vervelend huidprobleem waarbij de talgklieren verstopt en/of ontstoken raken. Er bestaan verschillende vormen van acne. Een professionele behandeling van acne kan onnodige huidschade en littekenvorming voorkomen.

Afhankelijk van jouw zorgverzekering kan de acne behandeling, uitgevoerd door onze medewerkers met een bij de ANBOS geregistreerde acne specialisatie, vergoed worden.

BEHANDELINGEN_bootcamp_01

Bindweefselmassage

Huidverbeterende massages, zoals bindweefselmassage, zorgen voor een betere doorbloeding en versteviging van de huid. De cosmetische bindweefselmassage is een intensieve massagetechniek die wij toepassen op het gezicht, de hals en het decolleté. Met als resultaat een natuurlijke huid met een prachtige ‘glow’ die voelbaar steviger is.

SPECIALISATIES_peeling

Peelings

Grove poriën, pigmentvlekken of een vale huid? Wij behandelen met diverse peelings in oplopende intensiteit. Een peeling is een behandeling met onder andere fruitzuren, vitamine A of andere plantaardige ingrediënten die dode huidcellen intensief verwijderen en celdeling stimuleren. Het resultaat is een frisse, zachte, gladde huid met glow.

Een kuurbehandeling van vier peelings geeft het beste resultaat.

SPECIALISATIES_laser

Permanent (definitief) ontharen

Bij deze populaire en effectieve manier van ontharen maken we gebruik van een laser. De methode zorgt ervoor dat haarzakjes in de huid vernietigd worden, zodat het onmogelijk is om nieuwe haartjes aan te maken.

Laser ontharing is dé oplossing voor het definitief ontharen van ongewenste haargroei op de bovenlip, kin, oksels en bikinilijn.

SPECIALISATIES_el_ontharen

Elektrisch ontharen

Als nabehandeling van laser ontharen (of wanneer je last hebt van witte, blonde, of grijze haren in je gezicht) biedt elektrisch ontharen de oplossing. Hierbij worden de haren één voor één behandeld om zo ongewenste haargroei te verwijderen.

SPECIALISATIES_permanent

Permanente Make-Up

Permanente Make-Up geeft je een verzorgde en krachtige uitstraling die lang blijft aanhouden. Deze cosmetische tatoeage, ook wel bekend als micropigmentatie, kan door ons worden aangebracht op de wenkbrauwen en oogleden.

LOGO_cosmetique

Cosmetique Totale

Iedere twee weken is de huidtherapeute van Cosmetique Totale aanwezig in onze salon. Zij is ervaren én gespecialiseerd in het werken met de meest geavanceerde laserapparatuur. Niet alleen voor permanent ontharen, maar ook voor laserbehandelingen van couperose, pigmentvlekken, acne, littekens en schimmelnagels kun je bij haar terecht.

Ben je geïnteresseerd in de specialisaties van Skin Care Company?