Bindweefselmassage

Bindweefselmassage

Nét dat beetje extra

Cosmetische bindweefselmassage is een intensieve en doelgerichte massagetechniek om de stevigheid van je huid te herstellen én te behouden. De speciale grepen stimuleren de doorbloeding van de huid om zo de bindweefselvormende cellen te activeren en daardoor de huid te verstevigen. Op zoek naar een natuurlijke en doelgerichte anti-aging behandeling? Boek een bindweefselmassage bij Skin Care Company en krijg (weer) een frisse en jonge huid.

SPECIALISATIE_bindweefsel_staand

Het onvermijdelijke vermijden

Elastine en collageen, ons bindweefsel zit er vol mee. Ze zijn verantwoordelijk voor de veerkracht en stevigheid van de huid en zorgen voor een jong en rimpelvrij gezicht. Maar door het verouderingsproces (of door een bepaalde leefstijl) maakt het bindweefsel minder van deze vezels aan. Met als gevolg dat de huid verslapt, er fijne lijntjes en rimpels ontstaan en vaal van kleur wordt.

Huidverjonging door bindweefselmassage

Gelukkig is er een manier om de bindweefselvormende cellen te stimuleren. Door middel van verschillende intensieve massagegrepen gaan we de strijd aan met fijne rimpels en ‘hamsterwangen’. De huid krijgt direct een gezonde ‘glow’ en voelt al na enkele massages steviger aan. Ook bij beginnende huidveroudering zorgt bindweefselmassage ervoor dat het proces wordt vertraagd.

Bindweefselmassage kuur

Een bindweefselmassage staat garant voor goede doorbloeding en een direct voelbaar verbeterde huidspanning. Voor optimaal resultaat adviseren we de bindweefselmassage in kuurvorm. Tijdens de kuur:

• Verbetert de huiddoorbloeding
• Versnelt de afvoer van afvalstoffen
• Verhoogt de spierspanning
• Wordt de huidelasticiteit zichtbaar verbetert

Voor een optimaal resultaat adviseren wij minimaal één keer per jaar een bindweefselmassagekuur.

Zichtbaar stevige huid in een korte tijd

Een stevige, zachte én veerkrachtige huid met een zichtbaar jongere huid?
Maak dan direct een afspraak voor een bindweefselmassage bij Skin Care Company.