Huidproblemen

SKINCARE_huidproblemen (Large)

Zeg huidproblemen vaarwel

Optimale verzorging van huidaandoeningen en huidveroudering

Alle aandacht voor jou

Bij Skin Care Company kun je rekenen op een effectieve en persoonlijke werkwijze. Er wordt voldoende tijd ingepland om jouw huid de zorg en aandacht te geven die het nodig heeft. Naast de huidverbeterende behandelingen krijgen onze klanten óók een passend verzorgingsadvies en verwachtingspatroon.

En de ontspanning? Die krijg je van ons cadeau.

Voorkomen is beter dan genezen

Verschillende factoren zijn van invloed op jouw huidconditie. Je leeftijd, hormoonhuishouding en stress, maar ook invloeden van buitenaf, zoals het weer en voedingsgewoonten, spelen een rol.

Jouw huid is 'ever changing' en heeft daardoor wisselende behoeftes. Je dagelijkse verzorgingsritueel en de keuze van de juiste producten zijn belangrijk voor een gezonde huid. Hoewel de juiste verzorging bepaalde huidirritaties kan voorkomen, geldt dit niet voor alle huidproblemen.

Jouw huid, onze uitdaging!

Je huidtype is genetisch bepaald, dus veranderen zit er niet in. Wél kun je jouw huid geven wat het nodig heeft. Sommige huidaandoeningen vragen om een gespecialiseerde behandeling. Denk bijvoorbeeld aan acne, eczeem, rosacea of pigmentstoornissen. Ongeacht jouw specifieke huidconditie biedt Skin Care Company intensieve behandelmethoden en producten die je huid (weer) laten stralen.

HUIDPROBLEMEN_voorkomen

Meer dan huidverzorging

De huid is een uniek orgaan. Eén om trots op te zijn. Maar vooral één om zuinig mee om te gaan. Onze huid is namelijk dé beschermlaag tegen vochtverlies, bacteriën, virussen en schadelijke stoffen. Een verstoorde huidbarrière kan leiden tot vervelende huidproblemen, huidaandoeningen of irritaties.

HUIDPROBLEMEN_aanpak_van

Je kunt bij Skin Care Company terecht voor de aanpak van:

 • Acne
 • Acne-littekens
 • Grove huidstructuur
 • Gevoelige, droge huid
 • Couperose
 • Rosacea
 • Pigmentvlekken en moedervlekken
 • Zwangerschapsmasker (Melasma)
 • Verslapte, verouderde huid
 • Rokershuid
 • Fijne lijntjes en rimpels
 • Steelwratjes (Fibromen)
HUIDPROBLEMEN_huidanalyse

Innovatieve huidanalyse

Om de behoefte van de huid in kaart te brengen wordt er regelmatig een skincheck uitgevoerd. Hiervoor maakt Skin Care Company gebruik van geavanceerde analyseapparatuur. Met behulp van de Observ 520 worden er foto’s van de huid gemaakt om de conditie van de diepere huidlagen vast te stellen. Aan de hand van deze analyse en jouw huidwensen stellen we een behandelplan op, om samen voor het beste resultaat te gaan. Met behulp van de foto’s kunnen we veranderingen in het huidbeeld goed volgen.

Maximaal resultaat

De intensieve behandelmethoden van Skin Care Company zijn bedoeld om jouw huid te verbeteren.
Maximaal resultaat en zo min mogelijk huidklachten bereiken we alleen door samenwerking. Hiervoor gebruikt Skin Care Company gespecialiseerde behandelmethodes, zoals diverse peelings, bindweefselmassage en effectieve maskers. Jóuw consequente thuisverzorging is minstens zo belangrijk.

Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in acne behandelingen, elektrisch ontharen en Permanente Make-Up.

Benieuwd wat we samen voor jouw huid kunnen betekenen?

De juiste huidverzorging

Tijdens al onze behandelmethoden wordt gebruik gemaakt van natuurlijke dermo cosmetica. Deze producten bevatten geconcentreerde plantaardige ingrediënten die werkzaam zijn op de dieper gelegen huidlagen en weefselstructuren. Hierdoor wordt ook huidveroudering effectief aangepakt.

Meer weten over de producten van Skin Care Company?

HUIDPROBLEMEN_huidverzorging