Permanent ontharen

Permanent ontharen

Reken definitief af met ongewenste haargroei

Rode bultjes, een jeukende huid en ingegroeide haartjes. Dit is slechts een greep van de vervelende gevolgen na het scheren of harsen. Heb je last van (over)beharing op je gezicht of ergens anders op je lichaam, kies dan voor permanent ontharen met behulp van laser (of IPL). Al jaren zijn wij gespecialiseerd in het permanent ontharen met behulp van innovatieve lasertechnologie.

LOW_specialisatie_IPL

Definitieve oplossing voor (over)beharing

Een laserbehandeling is dé oplossing voor overbeharing op het gezicht en het definitief ontharen van bikinilijn en oksels. Het voordeel van deze innovatieve lasertechniek is dat de haargroei blijvend verminderd met 75-90 % en je geen last meer hebt van irritatie.

Hoe werkt laserontharing?

Bij het permanent ontharen met laser (of IPL) worden alleen de haren in de actieve groeifase behandeld. Met behulp van een pulserende lichtstraal worden ongewenste haren behandeld. Het licht wordt door het pigment in de haar omgezet in warmte. De haarpapil wordt vernietigd en hierdoor wordt de haargroei geremd. Hoe donkerder de haarkleur, hoe effectiever de laser werkt. Vergeleken met elektrisch ontharen kunnen grotere huidoppervlaktes worden behandeld en zijn er gemiddeld 6-8 behandelingen voor nodig.

Behandelingen door Cosmetique Totale

Veilig en effectief ontharen is absoluut maatwerk! Onze laserbehandelingen worden uitsluitend uitgevoerd door een ervaren huidtherapeute van Cosmetique Totale. Deze landelijke organisatie verzekert je van het beste resultaat door de hoge kwaliteitseisen, specialistische werkwijze. Er wordt uitsluitend behandeld met geavanceerde laserapparatuur met een FDA (Food and Drug Administration) keurmerk.

Onze huidtherapeute is óók gespecialiseerd in het behandelen van andere huidaandoeningen met lasertherapie:

• Acne littekens
• Ouderdomsvlekken
• Wratjes
• Couperose
• Pigmentproblemen
• Kalknagels

Vergoeding van permanent ontharen

Permanent ontharen (met laser of IPL-therapie) in het gezicht wordt bij vrouwen meestal vergoed door zorgverzekeraars als je aanvullend bent verzekerd. Vergoedingen kunnen verschillen per zorgverzekeraar en/of polis. Neem daarom contact op met je verzekeraar of plan een vrijblijvend intakegesprek voor de mogelijkheden.

Gespecialiseerd in laser ontharing

Ongewenste haargroei kan zowel bij mannen als bij vrouwen zorgen voor een onprettig en onzeker gevoel. Met behulp van laser ontharing kun je (weer) trots zijn op je lichaam en gezicht. Maak daarom direct een vrijblijvende afspraak voor een gratis consult bij onze huidtherapeute.