Salon

SKINCARE_salon (Large)

Skin Care Company in Zutphen

Al 20 jaar gespecialiseerd in huidverbetering. Want jouw huid is onze uitdaging.

Skin Care Company Team

Het team van Skin Care Company staat te popelen om jouw huid te laten stralen.

LOW_marianne

MARIANNE HARTMAN

EIGENARESSE

Vanuit een grote passie voor huidverbetering is Marianne sinds 1998 actief als schoonheidsspecialiste. In 2004 werd het tijd om zélf aan de slag te gaan. Zij is gespecialiseerd in bindweefselmassage en anti-aging en heeft het certificaat 'Dermatologie voor schoonheidsspecialisten'. Voor huidafwijkingen kun je ook bij haar terecht.

LOW_cynthia

CYNTHIA BELTMAN

ACNE & ELEKTRISCH ONTHAREN & PERMANENTE MAKE-UP

Cynthia is allround schoonheidsspecialiste en werkt sinds 2017 in de salon. Zij is gespecialiseerd in acne, bindweefselmassage, elektrisch ontharen en permanente make-up. Met haar jarenlange werkervaring werkt zij zeer secuur en doelgericht in haar behandelingen. En door haar rustige uitstraling verlaat je óók nog volledig ontspannen de salon!

sarah_vierk

SARAH KUIJER

MASSAGE EN ACNE

Sarah completeerd ons team sinds 2022. Ook zij heeft de acne-specialisatie. Met haar negen jaar werkervaring o.a. in de wellness-branche beheerst zij met haar gouden handen diverse massagetechnieken. Sarah heeft een gastvrije uitstraling, geeft je bruikbare adviezen en laat je graag ontspannen genieten van iedere behandeling.

LOGO_cosmetique

HUIDTHERAPEUTE

Sinds maart 2016 werkt ons team samen met een huidtherapeute van Cosmetique Totale. Zij is zeer gespecialiseerd in het werken met de meest geavanceerde laserapparatuur. De huidtherapeute behandelt hiermee overbeharing in het gezicht en op het lichaam, pigmentvlekken, couperose, schimmelnagels en acne littekens. De huidtherapeute werkt bij ons diverse dagen in de maand. Je bent bij haar in zeer ervaren en vertrouwde handen.

Marianne Hartman

Inmiddels is mijn aanpak bij Skin Care Company volledig gericht op het begeleiden van klanten met wensen gericht op anti-aging en de aanpak van huidproblemen. Als echt mensen-mens ben ik nauw betrokken bij mijn klanten die ik óók bij  huidverbeterende behandelingen graag omring met voldoende aandacht, rust en ontspanning."

Kom je snel bij ons langs?

SALON_salon

Skin Care Company salon

Ons huidverbeteringsinstituut is gevestigd in het centrum van Zutphen, heeft twee behandelruimtes en een rustige wachtruimte. Parkeerruimte is op loopafstand (parkeerterrein van AH).

We maken gebruik van innovatieve analyseapparatuur en bieden een ruim aanbod aan hoogwaardige, natuurlijke verzorgingsproducten.

Jouw huid is onze uitdaging!

En het ontspannende gevoel die je in onze salon ervaart? Dat is een extra cadeautje. Jij verlaat gegarandeerd onze salon met een zachte huid, een oprecht advies, kalm gevoel én een glimlach.

Wat klanten zeggen over Skin Care Company

Kom je snel langs bij Skin Care Company?

Geef jouw huidverbetering in onze handen en geniet van de ontspannen ambiance en het verdiende moment voor jezelf.