Skin Care Totaalconcept

Skin Care Totaalconcept

Bij Skin Care Company werken we volgens een resultaatgerichte werkwijze, waarbij jij de touwtjes in eigen hand hebt. Een unieke methode waarbij je, op basis van de gekozen behandeling, samen met de huidspecialist invulling geeft aan de behandeltijd. De huidspecialist adviseert je over de inzet van een peeling of andere speciale technieken in de behandeling. Aanvullende extra’s zoals massage, ontharing of verfbehandelingen kunnen tijdens jouw behandelsessie worden uitgevoerd.

De behandelduur bepaalt dus de prijs; niet de inhoud!

Boost Your Skin

Dé behandeling voor doelgerichte huidverbetering. Boek de behandeling Boost Your Skin als jij je specifiek wilt richten op het herstellen en verbeteren van één onderdeel van de huid.
Bij deze Totaalconcept behandeling zijn gewenste aanvullende extra’s uit te voeren.

Duur: 60 min.

Prijs: € 80,00

The Best You Can Get

Toe aan een huid met gladde structuur, optimale huidspanning, goede weerstand en weinig pigmentverschuivingen?
Bij The Best You Can Get worden er diverse gespecialiseerde methoden toegepast. Alles om naar een ideaal huidbeeld toe te werken.
Bij deze Totaalconcept behandeling worden uiteraard de gewenste aanvullende extra’s uitgevoerd.

Duur: 90 min.

Prijs: € 105,00

COSMEDIX Special Peeling Program

De diverse professionele peelings van COSMEDIX zorgen voor een krachtige impuls. Met dit programma vernieuwen de huidcellen zónder roodheid en irritatie. Een sterk aanbevolen salonbehandeling voor een langdurig gladder en jonger uitziende huid!
Het Special Peeling Program is alléén uitvoerbaar bij COSMEDIX thuisverzorging.

Duur: 75 min.

Prijs Level 1: € 110,00 (zonder speciaal masker € 99,00)
Prijs Level 1+: € 110,00
Prijs Level 2: € 120,00
Prijs Level 2+: € 120,00

Facial Work Out

Deze intensieve bindweefselmassage is dé manier om veroudering van de huid tegen te gaan. Een échte anti-aging oppepper! De Facial Work Out is bedoeld voor een betere doorbloeding, versnelde afvoer van afvalstoffen én direct zichtbare verbetering van de huid.

Duur: 45 min.

Prijs: € 55,00

Clear Your Skin Acne Treatment

Een intensieve reinigingsbehandeling voor jongeren t/m 25 jaar. De Clear Your Skin Acne Treatment staat voor het kalmeren van de huid én het verwijderen van onzuiverheden. Er wordt ook aandacht geschonken aan verzorgingsproducten voor thuis en aan voedingsadviezen.

Duur: 60 min.

Prijs: € 50,00

MEN Treatment

De MEN Treatment is een totaalbehandeling die zich richt op verzorging en ontspanning van de man. Naast het verbeteren van de huidstructuur, wordt er tijdens deze behandeling óók tijd besteed aan het ontspannen van de nek-, schouder- en rugspieren.

Duur: 60 min.

Prijs: € 65,00