Skin Care Totaalconcept

Skin Care Totaalconcept

Bij Skin Care Company werken we volgens een resultaatgerichte werkwijze, waarbij jij de touwtjes in eigen hand hebt. Een unieke methode waarbij je, op basis van de gekozen behandeling, samen met de huidspecialist invulling geeft aan de behandeltijd. De huidspecialist adviseert je over de inzet van een peeling of andere speciale technieken in de behandeling. Aanvullende extra’s zoals massage, ontharing of verfbehandelingen kunnen, afhankelijk van de gekozen behandeltijd, in overleg worden uitgevoerd.

De behandelduur bepaalt dus de prijs.

Fresh Up Your Skin

Een korte maar effectieve reinigende behandeling.
Intensieve reiniging en scrub, uitreinigen van de huid en epileren of harsen van de wenkbrauwen. Keuze uit harsen gelaat en/of verven wimpers en wenkbrauwen óf een masker met handmassage. De behandeling wordt afgesloten met een passende dagverzorging.

Duur: 45 min.

Prijs: € 55,00

Relax Your Skin

Naast reiniging van de huid ook aandacht voor ontspanning.
Intensieve reiniging, scrub, uitreinigen van de huid en epileren of harsen van de wenkbrauwen. Keuze uit harsen gelaat en/of verven wimpers en wenkbrauwen óf een gelaatsmassage. Deze behandeling biedt een passend masker met schouder-, hand of voetmassage. De behandeling wordt afgesloten met een passende dagverzorging.

Duur: 60 min.

Prijs: € 85,00

Energize Your Skin

Wanneer je huid een boost kan gebruiken op gebied van huidversteviging óf wanneer je juist méér ontspanning in de behandeling wenst.
Een intensieve reiniging en scrub, uitreinigen van de huid en epileren of harsen van de wenkbrauwen. Desgewenst harsen gelaat en/of verven wimpers en wenkbrauwen. Een uitgebreide gelaats-, nek/schoudermassage óf een intensieve bindweefselmassage van gelaat en decolleté. Aansluitend een passend masker met hand- of voetmassage. De behandeling wordt afgesloten met een passende dagverzorging.

Duur: 75 min.

Prijs: € 90,00

The Best You Can Get

Zeer volledige behandeling met indien gewenst level 1 peeling, epileren, verf- en harsbehandeling, een uitgebreide ontspanningsmassage of bindweefselmassage van gelaat en decolleté. Vervolgens een passend speciaal masker met extra massage van hand of voet en van de hoofdhuid. De behandeling wordt afgesloten met een passende dagverzorging.

Duur: 90 min.

Prijs: € 110,00

Skin Care Company Peeling Program

Peel Your COSMEDIX Skin

De diverse professionele peelings van COSMEDIX zorgen voor een krachtige impuls. Met dit programma vernieuwen de huidcellen zónder roodheid en irritatie. Een sterk aanbevolen salonbehandeling voor een langdurig gladder en jonger uitziende huid!
Een sterk aanbevolen salonbehandeling die in kuurvorm het mooiste resultaat geeft. Geschikt voor de acnehuid, de verouderde huid, de vochtarme huid en de vale huid. Het resultaat is een gladdere, vollere huid met een gezonde doorbloeding.

Duur: 60 min.

Prijs Level 1 € 110,00 Blueberry smoothie peel, clarity peel en pomegranate peel
Prijs Level 1+ € 110,00 Essential peptide peel en skin brightening peel
Prijs Level 2 € 120,00 Timeless peel en deep sea peel
Prijs Level 2+ € 120,00


Peel Your LOOkX Skin

In deze behandeling werken we met een op jouw huidconditie afgestemde fruitzuurpeeling. Een speciale blend van fruitzuren, plantstamcellen en vitamines voor een op maat gemaakte resurfacing behandeling. Daarom is deze peeling geschikt voor elk huidtype en leeftijd. Geeft direct een glow en een zachte, gladde huid.

Duur: 75 min.

LOOkX Signature Peeling Treatment: € 99,00

Facial Work Out

Deze intensieve bindweefselmassage is dé manier om veroudering van de huid tegen te gaan. Een échte anti-aging oppepper! De Facial Work Out is bedoeld voor een betere doorbloeding, versnelde afvoer van afvalstoffen én direct zichtbare verbetering van de huid.

Duur: 45 min.

Prijs: € 60,00

Clear Your Skin Acne Treatment

De Clear Your Skin Acne Treatment staat voor een intensieve reinigingsbehandeling voor de onzuivere huid.
Nadat onzuiverheden verwijderd zijn, wordt de huid gekalmeerd met een masker.
Er wordt ook aandacht geschonken aan verzorgingsproducten voor thuis en aan voedingsadviezen.

Duur: 45 min.

Prijs: € 55,00

MEN Treatment

De MEN Treatment is een totaalbehandeling die zich richt op verzorging en ontspanning van de man. Naast het verbeteren van de huidstructuur van het gelaat, wordt er tijdens deze behandeling middels een massage óók aandacht besteed aan het ontspannen van de nek-, schouder- en rugspieren.

Duur: 60 min.

Prijs: € 70,00