Permanente make-up

Permanente make-up

Elke dag een krachtige uitstraling

Helaas zijn we niet allemaal gezegend met mooi gevormde donkere wenkbrauwen en sprekende ogen. Make-up kan dan wonderen doen voor je zelfvertrouwen. Je ziet er verzorgd uit, zit nét wat lekkerder in je vel en je hebt geen ‘blotebillengezicht’ meer! Maar wanneer je uren voor de spiegel moet staan of actief bezig bent met sport zorgt make-up nog al eens voor frustratie. Bespaar tijd, ergernis en onzekerheid met de permanente make-up behandelingen van Skin Care Company.

SPECIALISATIES_PMU

Een krachtige, verzorgde uitstraling

Permanente make-up (PMU) is een cosmetische tatoeage. Via micropigmentatie van de lederhuid brengen wij vakkundig eyeliners aan en verfraaien of corrigeren wij wenkbrauwen. Het resultaat is een krachtige en verzorgde uitstraling, zonder uren voor de spiegel te hoeven staan. Met permanente make-up heb je ook geen zorgen meer over uitgelopen make-up tijdens het sporten en zwemmen of door warmte en regen.

Permanente make-up is voor jou interessant als je:

• Veel transpireert
• Contactlenzen draagt

• Actief bezig bent met sport
• Allergisch reageert op make-up
• Door ziekte geen haargroei meer hebt
• Moeite hebt met het aanbrengen van make-up
• Dunne of onregelmatig gevormde wenkbrauwen hebt

Hoe wordt PMU aangebracht?

In de basis is permanente make-up niets meer dan het aanbrengen van de juiste kleur op de juiste plek. Dit kunnen de wenkbrauwen zijn, maar ook eyeliners. Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van een dunne naald om de kleurpigmenten in de huid aan te brengen. Voor de wenkbrauwen gebruiken wij twee verschillende technieken:
• bij de hairstroke techniek (of haartjes techniek) immiteren wij de haartjes met een micro naaldje. In de loop van de tijd zet het pigment meestal wat uit waardoor hairstrokes er wat voller uit gaan zien.
• bij de powderbrow techniek worden de wenkbrauwen op een natuurlijke zachte manier in geschaduwd. De aanzet van de wenkbrauw kan wat subtieler zijn en een overloop van licht naar donker kan gecreëerd worden.

Welke techniek het beste bij jou past is afhankelijk van je persoonlijke smaak en de opbouw van jouw natuurlijke wenkbrauw.

PMU ziet er direct na het aanbrengen wat donkerder uit dan het eindresultaat. De intensiteit neemt in de eerste zes weken met ongeveer 40% af.

Vakkundige pigmentatie

Pigmentatie moet vakkundig gebeuren. Onze specialiste is opgeleid door het toonaangevende merk Nouveau Contour. Zij werkt uitsluitend met dit merk kleurpigmenten dat door de GGD is goedgekeurd. Elke drie jaar worden wij op het gebied van veilig en hygiënisch werken door de GGD gecontroleerd. Bovendien werken wij volgens de eisen van de H.A.M Code (Hygiëne, Arbeidsomstandigheden en Milieucode), die door de ANBOS is opgesteld.

Na- en opfrisbehandeling

Vóór het uitvoeren van een PMU-behandeling hebben we een uitgebreid intakegesprek waarbij we je uitvoerig informeren over het hele traject. Zo is er altijd na 6 weken een nabehandeling inbegrepen. Onder andere door UV-straling kan de intensiteit van de PMU gaandeweg vervagen. Een opfrisbehandeling kan hiervoor de oplossing zijn.

Gespecialiseerd in permanente make-up

Door het blijvende resultaat van permanente make-up doe je dit niet in een opwelling. Daarom helpen wij je graag bij het in kaart brengen van het gewenste resultaat en het vinden van de juiste vorm en kleur die bij jou het beste past. In een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek deelt onze specialiste alle noodzakelijke informatie én beantwoordt zij graag al jouw vragen.